Mitä me teemme?

Helppoa kuin heinänteko!

Flyerit, esitteet, käyntikortit, lounaspassit, menut

Kaikki mitä tarvitset yrityksen mainontaan ja markkinointiin. Messut, promotilaisuudet, asiakastapahtumat, toimipistesomistukset ym. You name it, we make it!

– käyntikortit, lounaspassit
– ajanvarauskortit
– flyerit mm. A4, A5, A6 -kokoisina
– taitetut esitteet
– mainoskortit, lahjakortit, postikortit
– kalenterit
– muista myös roll-upit ja suurkuvat

Graafinen suunnittelu, ladontatyöt

Jos haluat näyttäviä ratkaisuja, mutta visiot ovat hukassa, eikä Powerpoint enää veny. Älä menetä turhaan hermojasi, vaan ota yhteyttä Orideaan.

Meillä on kokemusta graafisesta suunnittelusta niin ilmoitusten, esitteiden, kirjojen kuin flyereiden ja käyntikorttienkin osalta. Ja onnistuuhan meiltä myös esimerkiksi logojen suunnittelu.

Suurkuvat, banderollit, kyltit, julisteet

Välillä tarvitaan myös isompia mainoksia. Meiltä saat suurkuvat, julisteet, kyltit ja banderollit niin ulko- kuin sisätiloihinkin.

Suurkuvat ja julisteet esimerkiksi A-tauluihin, ulkomainontaan tai sisätiloihin. Edullinen tapa luoda näyttävää markkinointia. Tiesithän että meidän kauttamme saat myös A-telineet ja kehykset!

Banderolleissa vain mielikuvitus on rajana. Vinyylibanderollit sopivat niin ulko- kuin sisätiloihinkin, eikä koko lopu kesken. Purjerenkailla banderollit on helppo kiinnittää vaikkapa ulkoseinään.

Kyltit niin opastukseen, neuvontaan kuin mainontaankin. Tarpeesta riippuen materiaalina voi olla kapalevy, kennolevy tai alumiinikomposiittilevy. Kerro tarpeesi ja etsitään sopivin vaihtoehto.

Tarrat ja etiketit

Tarroja erilaisiin tarpeisiin kuten etiketteihin, merkkauksiin, koristeeksi… Tarra on esimerkiksi helpoin tapa personoida pakkaus. Tarrat saatavilla myös muotoonleikattuina.

– paperitarrat
– vinyylitarrat
– staattiset (liimattomat) tarrat
– elintarviketarrat
– läpinäkyvät tarrat

Lehdet, vihkot, kuvastot ja esitteet

Niitatut lehdet, vihkot ja kirjaset esimerkiksi A4 tai A5 -kokoisina. Myös pienemmät painokset. Niitattuina aina 100-sivuiseen asti ja isommat sivumäärät liimasidottuina.

– tuotekuvastot
– järjestölehdet
– käsiohjelmat
– esitteet
– uutiskirjeet
– muistovihkot

Roll-up

Kun tarvitset nopeasti näyttävää mainontaa messuille tai vaikka toimitiloihin, on roll-up kustannustehokas ja helppo vaihtoehto.

Meiltä saat kestävät, vinyylille tulostetut roll-upit nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

 • Roll-up vuota vinyyliä. Koko 80 x 200 cm.
 • Helposti koottava teline
 • Kantolaukku

Kirjekuoret

Kirjekuori on… tai siis kaikkihan tietävät mikä kirjekuori on ja mihin sitä käytetään. Mutta tiesittekö, että meiltäkin saat kuoret sekä yksiväri-, että moniväripainatuksin.

Kaikki yleisimmät kirjekuorikoot ikkunalla ja ilman. Ja tarvittaessa etsitään myös harvinaisemmat vaihtoehdot.

 • C4, C5, C6, E65…
 • Kutsuihin, kirjeisiin, laskuihin
 • Myös pienet erät painettuina

Jäljentävät lomakkeet

Tarvitsetpa sitten muutaman työtuntilistan tai kymmenentuhatta vaakakuittia, kumpikin onnistuu.

 • työtuntilistat, raportit, kuitit, laskulomakkeet…
 • 2-, 3- tai 4-osaiset jäljentävät lomakkeet
 • liimaus seteiksi tai vihkoiksi
 • jäljentävät vaakakuitit aina 5-osaisiin asti

Kirjat ja muut painotyöt

Vaikka kirjoja painetaan nykyään vähemmän, ovat esimerkiksi sukukirjat, kyläkirjat tai historiikit säilyttäneet suosionsa.

Halusitpa tehdä pienen erän omakustannekirjaa tai isomman painoksen historiikkia, me löydämme toimivimman paino- ja kansitusratkaisun. Autamme ja opastamme kirjan painamisessa ja tarvittaessa meiltä onnistuu kirjan taittokin.

Myös muut painotyöt kuten muistivihkot, kansiot, lehtiöt ym. onnistuvat. Kysy vain rohkeasti ja etsitään sopivin ratkaisu.

Lahjakortit, onnittelukortit, kutsut, ohjelmat

Juhlia tiedossa tai tapahtumaa järjesteillä? Tarvitsetko kutsukortteja, kiitoskortteja, onnittelukortteja? Vai haluatko että yrityksesi jää asiakkaidesi mieleen? Kortti on mukava muisto vaikkapa messuilla jaettavaksi. Persoonallisesta joulukortista puhumattakaan.

Meiltä saat kortit ja niihin sopivat kuoret. Ja lisäksi vielä tapahtumaan sopivan ohjelmalehtisen.

 • Kortit A5, A6, tai A65 koossa
 • Kaksipuoleisena tai avattavana
 • Ohjelmat häistä hautajaisiin, myös useampisivuiset ohjelmat nidoittuina

Ota yhteyttä ja kysy lisää!