Mikä Oridea on?

Uusia ideoita perinteitä kunnioittaen

Vaikka Oridea on nuori yritys, sen juuret juontavat 1960-luvun puoliväliin, jolloin syntyi Oriveden Kirjapaino. Yli viidenkymmenen toimintavuotensa aikana Oriveden Kirjapaino tuli tunnetuksi luotettavana ja monipuolisena painoalan yrityksenä. Tämän työn pohjalle Oridea rakentaa nyt omaa tarinaansa, maalaisjärkeen luottaen.

Me haluamme olla PK-yritykselle sopivan kokoinen ja maalaisjärkevä vaihtoehto, olipa kyse sitten isommasta tai pienemmästä työstä. Pitkä kokemus alalta ja hyvät verkostot auttavat meitä löytämään sopivimmat ratkaisut. Mitä paremmin tunnemme asiakkaamme, sitä paremmin osaamme auttaa ja etsiä juuri heille sopivat ratkaisut. Ja asiakkaan aika säästyy siihen, minkä hän osaa parhaiten.

Me osaamme paljon ja pystymme tekemään paljon itse. Maalaisjärkevästi olemme kuitenkin rakentaneet ympärillemme toimivan ja laajan verkoston kotimaisia yhteistyökumppaneita. Näin löydetään aina asiakkaan tarpeisiin – myös erikoisimpiin ideoihin – toimivin, joustavin ja järkevin vaihtoehto. Tämän vuoksi meiltä kannattaakin aina kysyä neuvoa. Jos emme itse osaa, otamme selvää!

Hinnan pitää olla kilpailukykyinen ja järkevä, mutta aina halvin ei ole se paras. Meille on tärkeää, että löydämme asiakkaalle sen toimivimman ratkaisun, olipa kriteerinä sitten hinta, laatu, toimitusaika tai helppous ja tarvittaessa olemme apuna aina kun kysymyksiä herää.

Oridean toimipiste on Orivedellä, mutta asiakaskuntamme on koko Suomessa.

Meidän arvomme

1. Maalaisjärkevyys. Ei tehdä asioita liian monimutkaisesti. Yksinkertaisin ratkaisu joka toimii kuten on haluttu, on se paras.

2. Yhteisöllisyys. Hyvä lopputulos syntyy yhteistyöllä, jossa kaikkien osapuolien ja jokaisen yksilön panoksella on merkitystä.

3. Uteliaisuus ja uudistuminen. Maailma muuttuu ja meidän on tiedettävä mitä tapahtuu, ja uudistuttava sen mukana.

4. Perinteiden kunniottaminen. Tiedämme mitä on tehty aiemmin, mistä olemme tulleet, miksi olemme nyt juuri tässä ja mihin olemme matkalla.